Let's talk money: hoeveel geld kostte onze 16-daagse roadtrip in de USA?

Dat onze reis naar de USA veel geld zou kosten, dat hadden we wel voorspeld. De pakketreis via TUI (dus vliegtickets, autohuur en hotels) stonden vast, maar hoeveel geld we uiteindelijk daar nog zouden uitgeven was voor ons een gok. Om een inschatting te maken, heb ik blogs van anderen gelezen waar zij de kosten van hun reis deelden en hierop heb ik een inschatting gemaakt. Mensen om mij heen die ook graag een reis als die van ons zouden willen maken, waren dan ook nieuwsgierig naar de kosten die wij zouden maken. Ik ben de moeilijkste niet, dus om anderen te helpen deel ook ik vandaag de kosten die wij gemaakt hebben tijdens onze 16-daagse USA roadtrip!

Lees meer »

Reisverslag west USA roadtrip - deel 2

In deze blog neem ik je mee tijdens onze tweede week roadtrippen in de USA. Van de chaos en de warmte in Las Vegas tot aan de rust en vrieskou in Bryce Canyon en uiteindelijk ziek worden in LA, we maakten enorm veel mee en hebben heel veel gezien in deze laatste week! Lees je mee?

Lees meer »

Reisverslag west USA roadtrip - deel 1

Na lang wachten was het eindelijk zo ver: onze rondreis door het westen van de USA kon beginnen! In twee weken tijd hebben we zo ongelofelijk veel gezien en meegemaakt, dat ik de reis graag vastleg zodat we er nog eens op terug kunnen kijken. Daarnaast waren veel van jullie benieuwd naar onze rondreis. Welke route hebben we afgelegd? Hoe hebben we alles geboekt? Wat waren uiteindelijk onze totale kosten? De komende weken neem ik jullie mee in ons avontuur, waarin ik jullie alle ins & outs vertel van onze reis. 

Lees meer »