Over mij

 

Hi, welkom op mijn blog!

Ik ben Sanne, 27 jaar en samen met mijn vriend en 3 katten (Charlie, Puk en Joep) woon ik in Schiedam. Je kan mij omschrijven als een bezig bijtje met een vol hoofd, iemand die nieuwsgierig is en zich vaak afvraagt 'waarom..?'. Ik ontdek de wereld op mijn eigen eigenwijze manier. Met humor en enthousiasme ga ik het leven aan, maar kan ook regelmatig een mopperkont zijn. Ik kan moeilijk stilzitten, maar houd tegelijkertijd ook van rust en regelmaat in mijn leven. Een echte denker, huismuts en structuurjunkie, dat ben ik. Schrijven vind ik dan ook al van jongs af aan fijn om dat circus in mijn hoofd af en toe is wat meer op orde te krijgen. Ik heb dan ook besloten om de stap te nemen een blog te gaan schrijven en een kijkje in mijn hoofd te geven. 

In mijn leven als twintiger kom ik, net als andere leeftijdsgenoten, veel mogelijkheden, maar ook veel onzekerheden tegen. Er zijn zoveel keuzes en kansen, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. In een wereld waarin alles mogelijk lijkt te zijn, blijkt zelfs uit onderzoek dat ons dat stress geeft. Een zorgelijke ontwikkeling vind ik, want al veel mensen om mij heen heb ik nu inmiddels 'burned-out' gezien, waarvan ik zelf als jonge twintiger ook wat kenmerken vertoonde. Snel heb ik hiervoor hulp gezocht, maar desondanks blijft het vinden van balans een thema in mijn leven. Ik heb toen besloten om voornamelijk alleen nog maar dingen te doen die ik leuk vind en waar ik positieve energie van krijg. Op deze blog komen al mijn interesses samen: psychologie, lifestyle en bakken zijn de dingen waar ik blij van word. Dus waarom niet een mix van alle drie, gevormd in een blog? Mijn inspiratie haal ik uit mijn dagelijks leven, mijn werk als orthopedagoog en de snel veranderende wereld om mij heen. 

Ik neem jullie in deze blog mee in mijn gedachten, gevoelens en interesses van alledag. Herkenning en inspiratie hoop ik met mijn blog te bereiken. Schroom dan ook niet te reageren op posts of om contact met mij op te nemen!

Benieuwd wat ik er van bak? Veel leesplezier gewenst!

Veel liefs,

   Sanne