Home » Baksels &zo » Hazelnoot witte chocolade pasta

Hazelnoot witte chocolade pasta

Gepubliceerd op 21 juli 2021 om 17:00

My o my wat is dit verrrrrrukkelijk! 😍Als je houdt van kinder bueno, dan is deze chocolade pasta echt wat voor jou. Sowieso is alles wat te maken heeft met geroosterde hazelnoten en witte chocolade een goed idee. Je kunt er van alles mee doen: op je brood of beschuitje smeren, of heerlijk in baksels verwerken. Maar gewoon zo uit de pot lepelen en in je mik douwen is ook een aanrader, hmmmm!! Goed voor het kweken van dikke akka's πŸ˜‰. Benieuwd naar het recept? Komt ie!

Ingrediënten voor een klein potje

  • 300 gr witte chocolade
  • 150 gr gepelde hazelnoten
  • 2 el zonnebloemolie

Dit heb je nodig

  • Potje om de choco pasta in te doen
  • Keukenmachine/hakmolen
  • Pan
  • Fornuis

Zo doe je dat

  1. Smelt de witte chocolade au bain-marie en laat daarna afkoelen.
  2. Rooster de hazelnoten voor een paar minuten op middelhoog vuur in een pan en schut regelmatig zodat de hazelnoten gelijkmatig verkleuren.
  3. Hak de geroosterde hazelnoten in een keukenmachine of hakmolen totdat er een pasta ontstaat. Je moet even geduld hebben, maar uiteindelijk worden de mini hazelnootstukjes echt een pasta!
  4. Voeg de afgekoelde witte chocolade toe en mix kort door elkaar. 
  5. Voeg tot slot de zonnebloemolie toe en mix ook kort door elkaar.
  6. Meiiiiid je bent klaar! Voeg de choco pasta toe aan een pot (of bakkie, moet jij weten) en laat lekker afkoelen. 

Volgende keer een lekker recept met deze heerlijke chocopasta πŸ˜‰

Veel liefs,

     Sanne

Iets lekkers gemaakt van mijn blog? Deel je foto's via social media met de hashtag #sanbakterwatvan en tag mij in je bericht!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.