San bakt er wat van

Witte chocolade frambozen cookie chunks

Frambozen in combinatie met witte chocolade is altijd een goed idee. Maar zeker als je van zoet houdt, dan is dit een recept voor jou! Door de ‘nattigheid’ (wat een vies woord eigenlijk 😂) van de frambozen, heb je iets meer geduld nodig als ze in de oven staan. Maar, dan heb je wel een heerlijk koekje die, denk ik, bij iedereen in de smaak valt! Eet hem als hij nog warm en de witte chocola nog gesmolten is… Hmmmm!! Het leuke is dat je ze niet allemaal in 1 keer hoeft af te bakken, maar je ze gewoon uit de vriezer kan halen en af kan bakken wanneer jij wil! Maar oké, als je ze wel in 1 keer op wil eten, judge ik ook niet hoor 😉 Komt ie!

Lees meer »

Appelkruimelkoek met amandelspijs

Joejoeeeeee liebe leuten!! ❤️Inmiddels is het zo'n 3 maanden geleden dat ik voor het laatst een recept heb gepost. En voor wie mij niet volgt op Instagram: dat had zo zijn redenen 😅Ik ben zwanger!! 🤰🏼En inmiddels tik ik bijna de 16 weken aan!

Lees meer »

Oreo fudge

Ja jongens, soms wil je wat lekkers maken maar heb je geen zin, tijd of puf om heel uitgebreid in de keuken te gaan staan. Iets waar je dan altijd goed mee zit, is fudge! Je smelt wat chocola en mengt het met gecondenseerde melk, doet er wat lekkers in, pleurt het in een bakvorm en je bent zo goed als klaar. Desalniettemin is het meeeega lekker en ga je sowieso complimentjes krijgen van je gasten (als je deelt dan he, snoepkont!). Vandaag deel ik met jullie een recept van oreo fudge met niet 1, maar 2 verschillende lagen. Lijkt het in ieder geval alsof je super erg je best hebt gedaan 😉Stop er heel veel liefde in en klaar is Kees. Komt ie!

Lees meer »

Carrot loaf 🥕

Jaaaahaaaaa het is herrufst dus dat betekent bakken met lekkere spices en noten!! LOVE IT! Zo maak je de donkere, natte dagen een stuk leuker! En om het een beetje gezond te houden, doen we er ook maar wat wortelen in (en vergeten we even die halve kilo suiker, boeie!) 🥕🐰Een worteltaart zoals die je hier vindt, kun je soms net te veel werk vinden. Een heerlijke, snellere oplossing is dan een 'loaf' (gewoon een luxe cake maar klinkt interessanter toch??) die er ook nog eens mooi uitziet. Snijd er lekkere dikke plakken van en het lijkt net of je bij de Starbucks in LA of NYC je gebakkie heb lopen te halen. Komt ie!

Lees meer »

Gekarameliseerde pecannoten

Bon dia lieve mensen, we blijven nog even in de pecan sferen!! Toen ik deze gekarameliseerde pecannoten ter decoratie voor een ander baksel maakte (volgende keer op mijn blog te lezen 😉), dwarrelde Melvin opeens wel heel veel om mij heen in de keuken... Voor ik het wist was de halve bakplaat leeg 😅Hallo?! Wat doe jij?! "Ja sorry maar het is zoooo lekker!!"Oke oke, dat klopt. Ook zo uit het vuistje zijn ze heeeerlijk!! Komt ie:

Lees meer »

Karamel pecan brownie

FINALLY! Een nieuwe blog! Man, wat voelt dat lang geleden. Sinds mijn vorige blog is er een hoop gebeurd: Melvin en ik zijn getrouwd EN op huwelijksreis geweest! Als kers op de taart is vlak daarna ook nog eens mijn beste vriendinnetje getrouwd 🥳Eén en al feest. Je kunt je voorstellen dat tijd voor bakken, laat staan bloggen, schaars was. Inmiddels is de herfst begonnen en keert de rust in ons leven terug. Tijd voor een nieuw recept dus! En niet zomaar een recept... Deze bonkjes geluk wil je in je leven, geen discussie over mogelijk. Dames en heren, hier komt ie, het recept van de karamel pecan brownies!

Lees meer »

Kinderbueno cookie chunks

Sorry mensieeees voor het lange wachten. Sinds mijn vorige blogpost is mijn leven een gekkenhuis 😂Ongeveer het enige wat ik doe is werken, eten, slapen en tussendoor ook nog een bruiloft regelen en oja ook nog sporten. Want ja ja, het is bijna zo ver, over iets minder dan 3 weken gaan wij trouwen. Aaaaaaaah!!!! Dat betekent weinig tijd en eerlijk gezegd ook ruimte in mijn hoofd om te bakken, laat staan een blog te schrijven. De komende tijd zal het waarschijnlijk daarom ook wat stiller zijn, maar vanaf half oktober ben ik weer terug jongens!! 

Lees meer »

Hazelnoot witte chocolade pasta

My o my wat is dit verrrrrrukkelijk! 😍Als je houdt van kinder bueno, dan is deze chocolade pasta echt wat voor jou. Sowieso is alles wat te maken heeft met geroosterde hazelnoten en witte chocolade een goed idee. Je kunt er van alles mee doen: op je brood of beschuitje smeren, of heerlijk in baksels verwerken. Maar gewoon zo uit de pot lepelen en in je mik douwen is ook een aanrader, hmmmm!! Goed voor het kweken van dikke akka's 😉. Benieuwd naar het recept? Komt ie!

Lees meer »

Chocolade baileys cheesecake

Ja hallo mensies, dit troosteloze zomer weertje vraagt om drank met chocolade toch?! I looove Baileys en jullie klaarblijkelijk ook, aangezien een hoop van jullie graag het recept van deze chocolade baileys cheesecake voorbij zouden willen zien komen. Ik zal er geen doekjes omheen winden: dat vond ik heeelemaal niet erg! Baileys vind ik namelijk het lekkerste likeurtje op deze aardkloot 🤤Ik dacht er een no-bake cheesecake van te maken, in combinatie met chocola. De fancy meid die ik ben, hou ik het niet bij 1 laag. Komt chique over, maar is stiekem zo in elkaar gedraaid. Benieuwd naar het recept? Komtie!

Lees meer »

Tietze en angst

Dag lieve mensies, na een lange periode schrijf ik weer eens een blog over Tietze. En dat doe ik niet zomaar. Aangezien ik na lange tijd weer een opleving heb van pijn, heeft deze blog voor mij ook een therapeutisch doel.

Lees meer »

Citroen maanzaad cake

Jongens, dit zomerse weer vraagt om een frisse cake! I loooove citroen & I loooove creamcheese. Combineer het met maanzaad en klaar is Kees. Niet zo gek dan ook dat citroen-maanzaad cake zo popi jopi is. Van deze cake kun je blijven eten en was hier thuis dan ook binnen een mum van tijd op. Het fijne aan een cake vind ik zelf dat het niet zoveel moeite kost om hem in elkaar te draaien, hij er te gek uit ziet en al je gasten er toch net zo op reageren als wanneer je een baksel in elkaar gedraaid hebt waar je uren voor in de keuken hebt gestaan 😉Ideaal dus als je wel iets wil bakken, maar geen tijd/energie/whatsoever hebt om lang en uitgebreid in de keuken te staan. Nieuwsgierig naar het recept? Komt ie!

Lees meer »